Airfryer
Läs utdrag
Lyssna på utdrag

Airfryer

Grundbok med nya och klassiska recept

Britt Andersen

Polaris Fakta
Med den här airfryer-kokboken får du massor av nya och klassiska recept, tillsammans med de bästa tipsen på hur du får maten både krispig och saftig. Att använda en airfryer är det bästa du kan göra för att spara tid i vardagen. Med hjälp av kraftigt cirkulerande varmluft gör airfryern att maten tillagas snabbare samtidigt som du behöver mindre fett i matlagningen.

Boken innehåller över hundra recept på allt från snacks, frysmat och förrätter till grönsaker, kött och fisk. Här finns även tips på inställningar, tider och en konverteringstabell från ugn till airfryer.
Britt Andersen är Skandinaviens okrönta airfryerdrottning. Här samlar hon sina bästa knep och rätter, vilket gör detta till den definitiva guiden för alla som vill börja använda en airfryer.
Läs mer
Välj utgåva:
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 350
Sidantal: 256
ISBN: 9789180662031
Format: 190x250
Utk. 15. April 2024
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Förlag: Polaris Fakta
Översättare: Leo Gefvert
Recensioner
Bibliotekstjänst
"Airfryer är en kokbok med en imponerande samling recept, men också en hyllning till denna hushållsapparat. De över 100 enkla och välformulerade recepten är indelade i fyra huvudgrupper, inklusive smårätter, huvudrätter och efterrätter. Betyg 4/5. Mycket bra."
Nedladdning