Allt det vackra
Lyssna på utdrag

Allt det vackra

Hunter Biden

Bokförlaget Polaris
När Hunter Biden var två år gammal blev han allvarligt skadad i en bilolycka, hans mamma och hans lillasyster omkom. 2015 förlorade han sin älskade storebror Beau, som dog i hjärncancer 46 år gammal. Under Trumps presidenttid var Hunter oavbrutet måltavla för attacker och förtal från Vita huset. En utsatthet som förvärrades av Hunters långvariga och grava missbruk av alkohol och droger. Ett missbruk som tog över tillvaron fullständigt. Where s Hunter? blev ett välkänt och illasinnat Trump-grepp för att misskreditera Joe Bidens presidentkandidatur.

Allt det vackra berättar Hunter utlämnande om sin livsresa, kantad av tragedier och dramatik. Alldeles nyligen en helvetesresa, som höll på att stjälpa hans fars väg mot att bli USA:s 46:e president. Men det är också berörande skildring av kärlekens kraft och allt det vackra i verkligheten.

"I sin skakande och mycket läsvärda memoar bevisar Hunter Biden ännu en gång att vem som helst till och med en presidentson kan komma på avvägar och hamna i en mardröm av beroenden. Han minns allt och berättar om det med ett mod som är både hjärtskärande och mäktigt." Stephen King

Läs mer
Välj utgåva:
 e-bok
 ljudbok
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 299
Sidantal: 276
ISBN: 9789177955504
Format: 135x210
Utk. 06. April 2021
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Förlag: Bokförlaget Polaris
Översättare: Gunnar Pettersson, Leo Gefvert, Stephen Farran-Lee
Nedladdning