Budgetträdgården
Läs utdrag
Lyssna på utdrag

Budgetträdgården

Att få ut mycket av lite

Filip Johansson

Polaris Fakta
Recensionsdatum 3 april
Köp inte dyr jord, kostsamma verktyg och växthus eller överprissatta plantor. Inspireras i stället av Filip Johansson, och skapa en vacker, hållbar och personlig trädgård.

Budgetträdgården
är fullknökad med tips på smarta lösningar som gör att du såväl sparar pengar som maximerar din odling. Du får till exempel massor av tips om hur du blandar egen jord, gör olika sorters komposter, verktyg, näring, hur man motar bort skadedjur, fixar klätterstöd och delar plantor. Inte nog med att du sparar pengar, du kommer också att sätta en unik prägel på din trädgård och säkerligen bli mer kreativ.

Filip är alltid på jakt efter finurliga, billiga lösningar, och han brinner för att hjälpa både vana och ovana trädgårdsintresserade. Han har tidigare skrivit boken Trädgårdshacks (2022).
Läs mer
Välj utgåva:
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 0.00
Sidantal: 160
ISBN: 9789180662079
Format: 170x240
Utk. 11. March 2024
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Formgivare innehåll: Sebastian Wadsted
Fotograf: Fotograf Peter Carlsson på Österlen
Förlag: Polaris Fakta
Omslagsformgivare: Stefan Wettainen
Recensioner
Bibliotekstjänst
"Betyg 5/5: Briljant. Boken utgår från Filips egen trädgård i skånska Dalby, och är full av tips och tricks kring att bygga upp en personlig trädgård med ekonomi, miljötänk och slow-gardening som ledstjärnor. Budgetträdgården är en bok som ligger helt rätt i tiden och som passar både den som vill starta upp sin första egna trädgård med begränsad budget, och den mer erfarna odlaren som kan få nya tips och idéer." Läs mer
Nedladdning