Finns det något bättre än bullar, bröd och brunch? Nej, blir det ögonblickliga svaret om du frågar Camilla Hamid. Olika sorters bullar och bröd och en lång, härlig brunch får alla på gott humör.
I den här boken har Camilla samlat sina bästa recept på bullar och smarriga fyllningar; kanelbullar, sticky buns, toscabullar och solskensbullar, för att bara nämna några oemotståndliga exempel. På brödsidan samsas bland annat lyxiga scones, tekakor och danskt rågbröd med sirapslimpa och ett gäng frasiga frallor och croissanter. Boken avslutas med flera härliga brunchrecept - ägg på olika sätt,
pannkakor, lyxiga mackor, shakshuka, granola och massor av annat gott. Här finns allt du behöver för en underbar frukost, brunch eller fikastund!
Camilla Hamid är en av Sveriges främsta profiler inom bakning och har en oslagbar förmåga att skapa recept som inte liknar något vi tidigare sett. Camilla har tidigare gett ut böckerna
Baka utan ugn (2019),
Godare glass utan glassmaskin (2020) och
Kaka på kaka, som blev Sveriges mest sålda kokbok år 2021. Utöver sitt omåttligt populära Instagram-konto driver hon även den prisade bloggen My Kitchen Stories och syns regelbundet i tv. Camillas bakgrund som hemkunskapslärare borgar inte bara för en omistlig känsla för livets goda, utan även pedagogiska recept som alla kan lyckas med.
Bokens fantastiska fotografier är tagna av Ulrika Pousette och den vackra formgivningen står Katy Kimbell. Boken är vinnare av Årets Måltidslitteratur: kategori matbröd 2023!
Röster om boken:
»En inspirerande, tilltalande och aptitretande bok för hemmabagaren som vill nå flera delar av världens smaker från sitt eget kök Helhetsbetyg: Mycket bra.«
Bibliotekstjänst