Den som vet
Läs utdrag
Lyssna på utdrag

Den som vet

John Willander Lambrell

Bokförlaget Polaris
En juldagsmorgon hittas ett sexårigt kändisbarn död i familjens källare. Hennes död kantas av frågetecken och väcker snart hela landets intresse. Kan någon ha mördat flickan med familjen sovande i samma hus? För den unga profileraren Benjamin Krantz innebär fallet en möjlighet. Hela sitt liv har han levt i skuggan av sin pappa och nu får han äntligen chansen att stå på egna ben. Men vill han verkligen det? Och var hans pappa den han trodde? Samtidigt är kriminalkommissarie Monica Eurell uppslukad av sin egen systers försvinnande. Mitt i mordutredningen av den lilla flickan hittar hon plötsligt ett nytt spår i sökandet efter systern, något som tvingar henne att ifrågasätta allt hon tidigare trott sig veta.

I jakten på mördaren har alla teorier om vad som hänt. Men vem är det som egentligen vet? Den som vet är inspirerad av en verklig händelse och ett omdiskuterat cold case.

John Willander Lambrell är född 1985 i Stockholm. Han har jobbat med PR, podcasts och radio och har ett stort intresse av true crime, som inspirerat till skrivandet. Den som vet är hans debutroman och första delen i en planerad serie. Recensionsdatum: 27 april

Läs mer
Välj utgåva:
 ljudbok
 e-bok
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 259.00
Sidantal: 400
ISBN: 9789177950301
Format: 135x210
Utk. 29. mars 2021
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Förlag: Bokförlaget Polaris
Omslagsformgivare: Eric Thunfors
Recensioner
Expressen Söndag
”En ovanligt bra debutbok med intressanta personer och sidospår.”
Borås Tidning
"Lyckad deckardebut där profilering löser udda mord i barndomsidyll."
Bloggen Kapprakt
"Vi får lära känna två huvudpersoner som är välkända typer från genren men omskruvade till en riktigt intressant och udda duo."
Nedladdning