Ditt lilla mörker i ljuset
Lyssna på utdrag

Ditt lilla mörker i ljuset

Andrev Walden

Bokförlaget Polaris
2015 lämnade Andrev Walden ett undanskymt jobb som AD och började skriva – tre år senare betraktas han av många som landets bästa krönikör och hösten 2017 blev han också den första att nomineras till Stora Journalistpriset för sina krönikor. “För att han i de stora frågorna hittar den vardagliga dramatiken och får oss att skrattande se världen, familjen och oss själva i ett nytt och lite klokare ljus”, löd juryns motivering och det är ord som även kapslar urvalet i den här samlingen med hans bästa texter (och serieteckningar!) om småbarnsåren, rymden och undergången. 

Förmågan att hitta otänkta perspektiv utan att för den sakens skull bli obegriplig sammanfattades kanske bäst av en annan framgångsrik krönikör, Alex Schulman: “Om jag säger något smart vid ett middagsbord har jag nästan alltid stulit tanken av Andrev Walden.” Läs mer
Välj utgåva:
 ljudbok
 e-bok
 tryckt bok (häftad)
 tryckt bok (pocket)
Belastning...
SEK 89.00
Språk: Svenska
Sidantal: 224
ISBN: 9789177951650
Format: 110x178
Utk. 15. May 2019
2. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Pocket
Förlag: Bokförlaget Polaris
Recensioner
Aftonbladet
Oavsett om han skriver om rymden, rasism, småbarnslivet eller vänskap så lyckas han sätta ord på tankar vi inte ens visste att vi hade.
DN
Halsbrytande krönikor som träffar rätt.
Journalisten
I Ditt lilla mörker i ljuset (Bokförlaget Polaris) finns igenkänningsskratt för avbrutna föräldrar, men också några välkomna delar världsångest och existentiell svindel.
Katrineholmskuriren
Sveriges bästa krönikör har släppt samlingen ”Ditt lilla mörker i ljuset”. Ett måste för alla som gillar rymden och/eller har småbarn. Eller bara vill njuta av en språkmästare.
Göteborgs-Posten
Andrev Walden är en av landets mest fascinerande skribenter.
Nedladdning
TOP  ▲
Andra böcker av Andrev Walden
Recensionsdag 19 juni
Andrev Walden vann Augustpriset 2023 för sin Läs mer
Jävla karlar
Vinnare av Augustpriset 2023

"Enastående litteratur" Sydsvenskan

" Läs mer