Domslut
Lyssna på utdrag

Domslut

Lars Nylin, Ronald Åman

Bokförlaget Polaris
Ingenstans beskrivs utövarna så ofta som hjälte eller syndabock som inom fotbollen.       

Domslut. Fotbollens hjältar och syndabockar skildras de som av någon anledning blivit just hjältar eller syndabockar, i vissa fall bådadera.  Ett särmärke som kan bli livslångt, likt en tatuering. För vem har inte en åsikt om Diego Maradona, Zinedine Zidane, Jean-Marc Bosman och Hope Solo? Var också säker på att du stöter på Jose Mourinho - aldrig i avsaknad av någon syndabock! Liksom media, klubbägare och andra potentater som påverkar oss i valet av hjältar och syndabockar.

Välj utgåva:
 e-bok
 tryckt bok (hardback)
Belastning...
SEK 289
Sidantal: 192
ISBN: 9789177952015
Format: 151x228
Utk. 04. November 2019
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Hardback
Förlag: Bokförlaget Polaris
Recensioner
BTJ, Staffan Wennerlund
"Framställningen är aktuell (det är de senaste 30 årens fotboll som står i fokus) och lättsam, men absolut inte okritisk eller utan allvar. Språket är gott, spänstigt och lättflytande, stilen initierad och trivsamt associationsrik."
Olof Wigren
"Initierat och med känsla för dramatik. Det svänger, det tunnlas och det skapas poänger även bortom de mest förväntade. Detta är kort sagt en lika intressant som roande bok och den manar till sträckläsning. När jag läser Domslut kan jag tydligt känna att Nylin och Åman både varit grundliga i sin research och haft roligt när de skrev texterna." Läs mer
Nedladdning
TOP  ▲
Andra böcker av Lars Nylin, Ronald Åman
Udda lirare
Lars Nylin och Ronald Åman har samlat ett helt galleri färgstarka spelare Läs mer