Drottningen av önsketänkande
Läs utdrag
Lyssna på utdrag

Drottningen av önsketänkande

Milly Johnson

Bokförlaget Polaris
När Lewis Harley får en hjärtattack precis efter att ha fyllt fyrtio är det en riktig varningssignal. Det är dags att lämna den stressiga tillvaron I storstaden och göra det han alltid har drömt om. Tillsammans med sin fru Charlotte öppnar han en antikaffär. 

När Boonie Brookland en dag kliver in I butiken känner hon sig som hemma. Hon har vuxit upp med en pappa som var antikhandlare, nu arbetar hon för mannen som köpte hennes pappas butik, något hon inte alls trivs med.  

När Bonnie och Lewis börjar jobba tillsammans märker de snart att de dras till varandra. Bonnie är fast i ett kärlekslöst äktenskap, och Lewis och Charlotte har fler problem i sin relation än vad de vill erkänna. Dessutom har båda hemligheter i sitt förflutna som snart inte går att dölja. Kan de få den lycka de båda förtjänar?

Milly Johnson är förutom författare, talare och talskrivare. Hon har givit ut tjugofem böcker och hyllas ständigt av sina läsare. Drottningen av önsketänkande är underbar läsning full av liv, kärlek och skratt och är liksom hennes tidigare böcker en bästsäljare i Storbritannien.

Recensionsdag 24 mars.
Läs mer
Välj utgåva:
 ljudbok
 e-bok
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 249.00
Sidantal: 500
ISBN: 9789177959052
Format: 135x210
Utk. 09. mars 2022
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Förlag: Bokförlaget Polaris
Översättare: Gösta Svenn, Helena Sjöstrand Svenn
Nedladdning
TOP  ▲
Andra böcker av Milly Johnson
Nyhet
Tebutiken på hörnet
Spring Hill Square är en av dessa platser i världen som får besökare att Läs mer
Nyhet
Den enda rätta
Laurie och Pete borde aldrig ha träffats. Men ödet för dem samman av en Läs mer