En sötare sommar
Läs utdrag
Lyssna på utdrag

En sötare sommar

Camilla Hamid

Polaris Fakta
Sommaren innebär frukt och bär med friska och fylliga smaker, något vi har längtat efter hela vintern. Och Camilla Hamid använder dessa smaker på bästa möjliga sätt i underbara bakverk och efterrätter! I boken En sötare sommar täcker hon in hela säsongen, från försommarens späda rabarber och högsommarens jordgubbsfrossa till sensommarens blåbärsbonanza. Och däremellan andra favoriter som exempelvis fläder, äpple, vinbär, björnbär.

Boken rymmer närmare 60 underbara recept en del klassiska men de flesta uppgraderade med Camillas unika fantasi. Kanske blir du nyfiken på sockerkringlorna med hallon, kokosmarängrullen eller toscapajen med blåbär? Eller lockas du ännu mer av äppelpaj-cookies, cheesecake-croissanter och sommarens kärleksmums? Vad du än gillar så finns tveklöst recepten här. Så baka och gör sommaren till en enda lång och njutningsfull fika.

Camilla Hamid är en av Sveriges främsta profiler inom bakning och har en oslagbar förmåga att skapa recept som inte liknar något vi tidigare sett. Camilla har tidigare gett ut böckerna Baka utan ugn (2019), Godare glass utan glassmaskin (2020), Kaka på kaka, Sveriges mest sålda kokbok år 2021, Bullar, bröd och brunch (2022), En sötare vinter (2023) och Home sweet home (2024). Utöver sitt omåttligt populära Instagram-konto driver hon även den prisade bloggen My Kitchen Stories och syns regelbundet i tv. Camillas bakgrund som hemkunskapslärare borgar inte bara för en omistlig känsla för livets goda, utan även pedagogiska recept som alla kan lyckas med.

?

Läs mer
Välj utgåva:
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 250
Sidantal: 144
ISBN: 9789180662062
Format: 190x250
Utk. 28. April 2025
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Fotograf: Ulrika Pousette
Förlag: Polaris Fakta
Nedladdning
TOP  ▲
Andra böcker av Camilla Hamid
Home sweet home
Följ med Camilla ut i den söta världen!

I sötsakernas värld känner sig Läs mer
Bullar, bröd och brunch
Finns det något bättre än bullar, bröd och brunch? Nej, blir det Läs mer