Home sweet home
Läs utdrag
Lyssna på utdrag

Home sweet home

Bakning från världens alla hörn

Camilla Hamid

Polaris Fakta
Följ med Camilla ut i den söta världen!

I sötsakernas värld känner sig Camilla Hamid alltid hemma. Och vill du göra den världen till din är du välkommen att följa med på en resa av bästa sort.

Vi åker till länder som betyder lite extra för Camilla, eller som hon är nyfiken på, och får uppleva några av deras typiska bakverk eller desserter. Här samsas bland annat marockanska sötsaker, franska och amerikanska klassiker med kakor från Sydafrika, Japan och Finland. En spännande blandning för ett extraordinärt fikabord!

Att njuta av ett annat lands bakverk är ett fantastiskt sätt att smaka på det landets kultur. Och här blir du kulturell med hjälp av småkakor, bullar, tårtor, glass och pajer. Finns det ett bättre sätt att resa?

Camilla Hamid är en av Sveriges främsta profiler inom bakning och har en oslagbar förmåga att skapa recept som inte liknar något vi tidigare sett. Camilla Hamid har tidigare gett ut en mängd storsäljande böcker, som En sötare vinter (2023) och Bullar, bröd och brunch (2022). ). Utöver sitt omåttligt populära Instagram-konto driver hon även den prisade bloggen My Kitchen Stories och under våren 2024 har Camilla Hamid gjort succé med tv-programmet Camilla Hamids bakresa: Marocko.
Läs mer
Välj utgåva:
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 350
Sidantal: 128
ISBN: 9789180661683
Format: 190x250
Utk. 13. May 2024
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Förlag: Polaris Fakta
Recensioner
Bibliotekstjänst
"Betyg 5/5: Briljant. En resa genom världens bakverk och Camillas eget liv. Med tydliga och inspirerande recept gör Camilla Hamid det lätt för läsaren att upptäcka och lära känna nya bakverk. Bilderna är oerhört inspirerande och layouten är fylld av personlighet utan att kompromissa med tillgängligheten. Home sweet home är en fantastiskt inspirerande bakbok." Läs mer
Nedladdning
TOP  ▲
Andra böcker av Camilla Hamid
Bullar, bröd och brunch
Finns det något bättre än bullar, bröd och brunch? Nej, blir det Läs mer