Hur du gör slut med mobilen
Lyssna på utdrag

Hur du gör slut med mobilen

Catherine Price

Bokförlaget Polaris
Älskar du din mobil, men tycker att den tar upp för mycket av din tid? Har en halvtimme plötsligt gått medan du kollat vädret och vänners uppdateringar? Kanske har nyförälskelsen till din kära telefon gått över i trötthet och irritation.

Då är det här boken för dig. Om du inte i stället vill ge den till någon i din närhet som knappt sliter blicken från sina appar.

Den prisbelönta vetenskapsjournalisten Catherine Price gör här en djupdykning i hur snabbt smartphonen tagit över våra liv - och varför. Hon inleder med ett brev till sin egen: "Du är den sista sak jag rör innan jag lägger mig, och den första jag sträcker mig efter på morgonen".

Enkelt beskriver hon hur du på 30 dagar gör dig fri från din älskling. För precis som i vilket förhållande som helst lönar det sig med en översyn ibland.

Och var inte orolig: Det innebär inte att ni aldrig mer ska ses.

Läs mer
Välj utgåva:
 e-bok
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 179
Språk: Svenska
Sidantal: 350
ISBN: 9789188647207
Format: 94x145
Utk. 01. June 2018
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Förlag: Bokförlaget Polaris
Översättare: Gösta Svenn, Helena Sjöstrand Svenn
Hur du gör slut med mobilen
Älskar du din mobil, men tycker att den tar upp för mycket av din tid? Har en timme plötsligt gått medan du kollat vädret och vänners uppdateringar? Kanske har nyförälskelsen till din kära telefon gått över i irritation. Då är det här boken för dig! Cathrine Price beskriver hur du på 30 dagar gör dig fri från din älskling. Men var lugn - det betyder inte att ni aldrig mer kommer att ses! Läs mer
Nedladdning