Kål är en råvara med oändliga möjligheter. I Kålboken får du lära dig hur du enkelt kan bli bättre på att använda denna fantastiska grönsaksfamilj späckad med fibrer, vitaminer, antioxidanter och inte minst smak i den dagliga matlagningen. Inspireras av över 130 recept med vitkål, rödkål, grönkål, brysselkål, broccoli, blomkål, kålrabbi, savojkål, svartkål, kålrot Den danska salladsdrottningen Mette Løvbom bjuder inte bara på enkla och mättande vardagssallader utan även på elegantare festmåltider och snabba mellanmål baserade på kål. Dessutom innehåller boken soppor, juicer och läckra snacks.
Til varje recept finns förslag på tillbehör samt matnyttiga tips. Och längst bak i boken hittar du detaljerade register, så att du snabbt kan lagra läckra rätter utifrån den råvara du har hemma.
Detta är en återutgivning av
Kålboken som kom ut 2018, nu i ett mindre format.
Läs mer