Krigets döttrar
Lyssna på utdrag

Krigets döttrar

Dinah Jeffries

North Audio Publishing
Frankrike, 1944. I en liten stuga, belägen i utkanten av en idyllisk by på landsbygden, väntar tre unga systrar på att kriget ska ta slut. Hélène, den äldsta, försöker hålla familjen i säkerhet medan nazisternas ockupation blir alltmer hotfull. 

Elise, familjens rebell, är övertygad om att hennes uppgift är att hjälpa motståndsrörelsen till varje pris. Florence, yngst av de tre systrarna, är drömmaren som bara längtar efter den dag då Frankrike äntligen är ett fritt land igen. En natt knackar de allierade på, i behov systrarnas hjälp. Hélène förstår att turen har kommit till henne att kliva fram och riskera tryggheten hon kämpat så hårt för att försvara. Men hemligheter från hennes eget förflutna hotar att förstöra allt som de tre systrarna älskar mest.

Krigets döttrar är den första delen i en ny historisk romanserie av bästsäljande författaren Dinah Jefferies. En gripande berättelse om familjeband och mod i ett mörkt och krigshärjat Frankrike.

Dinah Jefferies romaner har publicerats i ett trettiotal länder världen över och blivit internationella bästsäljare. Efter att ha tillbringat några år i en by i norra Andalusien bor Dinah idag i Gloucestershire med sin make och två katter.

Läs mer
Välj utgåva:
 e-bok
 ljudbok
 tryckt bok (häftad)
 tryckt bok (pocket)
Belastning...
SEK 139
ISBN: 9789180490252
Serietitel: Krigets döttrar
Nummer i serien: 1
Format: ePub
E-bok utk. 05. July 2023
Digital vattenmärkning
Förlag: North Audio Publishing
Omslagsformgivare: Mystical Garden Design AB
Översättare: Mary Stanley
Recensioner
BTJ
"Krigets döttrar är både gripande och spännande med trovärdiga skildringar av hur andravärldskriget påverkade en mindre stad. Trots sina över 500 sidor blir den aldrig långrandig."
Nedladdning
TOP  ▲
Andra böcker av Dinah Jeffries
Det gömda palatset

En rebellisk dotter
1925. Bakom de gamla honungsfärgade fasaderna på Läs mer