Omtyckta människor
Lyssna på utdrag

Omtyckta människor

Björn Hedensjö

Bokförlaget Polaris
"Rasande intressant! Blicken flög fram över sidorna. Björn Hedensjö bjuder på insikter och knep som gör livet lättare att leva." Karin Bojs, författare och vetenskapsjournalist

Så blir du mer omtyckt och förbättrar dina relationer

Varaktiga kärleksrelationer, nära vänner och blomstrande karriärer. Men också ett längre, lyckligare och friskare liv. Det här är bara några av de många positiva effekter som omtyckta människor ofta får uppleva. Och det fina är att vi alla kan bli mer likeable.

Följ med när den folkkära psykologen Björn Hedensjö djupdyker i den fascinerande vetenskapen om likeability. Vad sägs om att snällhet är sexigt? Eller att skippa skrytet och våga vara sårbar. För att få riktig kontakt med andra behövs nämligen mod att vara människa. Annat som sätter fart på likeability-barometern är smittande leenden och varma blickar, för att inte tala om att kunna lyssna, bekräfta och hålla vad vi lovar. I boken bjuds du förutom den senaste forskningen på mängder av konkreta verktyg och tips, samt berättelser från verkliga livet som kommer att hjälpa dig att vårda dina relationer i allt från familjeliv till arbetsliv. Du kommer helt enkelt att bli mer omtyckt.

Björn Hedensjö är legitimerad psykolog och driver en psykoterapimottagning på Söder i Stockholm. Han leder även podden Dumma människor tillsammans med Lina Thomsgård, Sveriges största (och kanske roligaste) vetenskapspodd. Björn arbetade tidigare som redaktionschef på DN.se, och har skrivit böckerna En perfekt natt, Helikopterfaktorn och Tid att leva.

Fler röster om boken:

"Gör dig själv och din omvärld en tjänst, läs och förundras över hur enkelt likeability går att träna upp med denna bok. En avgörande investering både för dina relationer och för ditt eget välmående."
Katarina Blom, psykolog och författare

"Det här är en bok jag önskar att jag läst för länge sedan. Björn Hedensjö lär mig på några timmar sådant som det tagit en halv livstid att klura ut för egen maskin." Jens Lapidus, författare

Läs mer
Välj utgåva:
 e-bok
 ljudbok
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 250
Sidantal: 224
ISBN: 9789189716148
Format: 145x220
Utk. 11. September 2023
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Förlag: Bokförlaget Polaris
Nedladdning