Säg att du är min
Lyssna på utdrag

Säg att du är min

Elisabeth Norebäck

Bokförlaget Polaris
Alla tror att hon är död. 
Du vet att hon lever.
Någon gör allt för att dölja sanningen.
 
För många år sedan försvann Stellas dotter från stranden under en semesterresa. Efter ett intensivt sökande lades polisutredningen ned. Det antogs att flickan förts iväg av strömmarna och drunknat. Hon dödförklarades.
 
Tjugoett år senare har Stella gått vidare med sitt liv. Hon arbetar som psykoterapeut, är gift med Henrik och tillsammans har de en son, Milo.
När en ung kvinna kommer till hennes mottagning drabbas Stella av en svår panikattack. Hon är övertygad om att kvinnan är hennes döda dotter, Alice.

Mötet innebär början på en farlig resa genom det förflutna. Stella måste till varje pris ta reda på vad som egentligen hände med Alice. Hon blir besatt av sin nya patient, agerar alltmer desperat och påstår att någon vill döda henne.
Men då ingen tror på henne börjar Stella tvivla på sitt mentala tillstånd; är hon paranoid eller ska hon våga lita på sin instinkt?

Säg att du är min är en psykologisk thriller som handlar om det värsta tänkbara; förlusten av ett barn. Det är en gripande historia om utanförskap, psykisk sjukdom och våldsam besatthet. Om sorg och skuld, och om hur långt saknaden efter ett försvunnet barn kan driva en människa.
Läs mer
Välj utgåva:
 ljudbok
 e-bok
 tryckt bok (paperback)
Belastning...
SEK 89
Språk: Svenska
Sidantal: 432
ISBN: 9789188647764
Format: 110x178
Utk. 30. March 2018
2. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Paperback
Förlag: Bokförlaget Polaris
Säg att du är min
"Om din ettåring försvann. Skulle du känna igen henne tjugo år senare?" Teaser för Elisabeth Norebäcks debutroman SÄG ATT DU ÄR MIN.
Nedladdning
TOP  ▲
Andra böcker av Elisabeth Norebäck
Nadia
Tänk dig att bli dömd till livstids fängelse mot ditt nekande. För att Läs mer