Sandslott
Läs utdrag
Lyssna på utdrag

Sandslott

Niklas Turner Olovzon

Bokförlaget Polaris
Recensionsdag 27 mars

Tre hemligheter. En mörk familjesaga.


Mörk psykologisk spänning, när Niklas Turner Olovzon följer upp den prisbelönta läsar- och kritikersuccén ISBERG!

Gemenskapen i Tassby, Dalarna ligger i spillror efter dramatiska händelser något år tidigare. Och byns matriark Liss-Kulla söker fortfarande efter sanningen om en försvunnen thailändsk bärplockare. Samtidigt på svenskön Koh Lanta i Thailand firar en överklassfamilj påsk i paradiset när deras tonårsson försvinner en ovärdersnatt. Han påstås ha drunknat. Men modern Sophie vägrar acceptera att sonen skulle vara död och söker honom över stränder och genom djungel. Har korruptionen på ön något att göra med det som döljer sig bland maktens män i de mörka dalaskogarna hemma i Sverige?

SANDSLOTT är den andra, fristående delen i Doldasviten som utforskar det vi människor gömmer för omvärlden, ja, till och med för våra närmaste. I SANDSLOTT krockar tre personers liv och hemligheter, med avslöjanden som riskerar att bli en fara för deras egna liv.

Niklas Turner Olovzon är född och uppvuxen i Norrbotten, men driver en kommunikationsbyrå i Stockholm och bor numera med familjen i en liten by i Dalarna. Debutromanen ISBERG blev en läsar- och kritikersuccé, och belönades med Crimetime Award för Årets deckardebut 2023.

Läs mer
Välj utgåva:
 ljudbok
 e-bok
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 250.00
Sidantal: 400
ISBN: 9789180660525
Serietitel: Dolda sviten
Nummer i serien: 2
Format: 135x210
Utk. 22. April 2024
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Förlag: Bokförlaget Polaris
Omslagsformgivare: Zie/Elina Grandin Form
Nedladdning
TOP  ▲
Andra böcker av Niklas Turner Olovzon
Isberg
Vinnare av Årets deckardebut - Crimetime Award 2023

Fyra hemligheter. En Läs mer