Sånger om kärlek och krig
Lyssna på utdrag

Sånger om kärlek och krig

Santa Montefiore

Bokförlaget Polaris
Välkommen till slottet Deverill och den storslagna berättelsen om en familjs öde. Bland de gröna irländska kullarna ligger slottet Deverill insprängt, hem för tre väldigt olika unga kvinnor. De är alla födda år 1900, Kitty Deverill med det flammande håret, hennes bästa vän och kokerskans dotter Birdie Doyle och så Kittys engelska kusin, den uppseendeväckande Celia Deverill. När Irland kämpar för oberoende och kriget bryter ut, kommer deras liv förändras för alltid. Kitty slits mellan lojaliteten mot sin familj och kärleken till Irland och rebellen Jack O Leary Svek kommer att slita isär de unga kvinnornas vänskap och slutligen föra dem till olika delar av världen. Men ett speciellt band kommer för alltid att förena dem deras eviga längtan efter slottet Deverill och minnena som finns bevarade där.

Serien om familjen Deverill är en oemotståndlig episk berättelse om hemligheter, familjeband och vänskap. Perfekt för alla som tycker om Jojo Moyes och Rosamund Pilcher.

Santa Montefiore är född 1970 och växte upp i Hampshire, England. Hon har skrivit över tjugo böcker som översatts till tjugosex språk och sålts i över sex miljoner exemplar. Hon bor i London med sin make författaren Simon Sebag Montefiore och deras två barn.

"Ingen skriver historisk romantik som Santa Montefiore" Jojo Moyes

Läs mer
Välj utgåva:
 e-bok
 ljudbok
 tryckt bok (inbunden)
 tryckt bok (pocket)
Belastning...
SEK 79
Sidantal: 576
ISBN: 9789177956822
Serietitel: Familjen Deverill
Nummer i serien: 1
Format: 110x178
Utk. 08. April 2022
2. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Pocket
Förlag: Bokförlaget Polaris
Omslagsformgivare: Mystical Garden Design AB
Översättare: Carina Jansson
Nedladdning
TOP  ▲
Andra böcker av Santa Montefiore
Den sista hemligheten
Året är 1939 och fredstiden efter första världskriget går obönhörligen mot Läs mer
Slottet Deverills döttrar
Året är 1925 och kriget är över sedan länge. Men mycket har gått förlorat Läs mer