Recensionsdag 9 oktober
Smaksäkert & oemotståndligt gott
Vad har krossad sesampotatis med heta räkor, rebellpasta med frasig kyckling och halloumibowl med broccoli och chilimajonnäs gemensamt? Jo, de är alla recept med en unik smakpalett signerad Jennie Walldén och som du får ta del av i hennes nya kokbok.
SMAK är full av inspiration både till vardag och fest! Här hittar du såväl recept som går snabbt att laga och ger extra spänning i vardagen till rätter som gör helgmiddagen till något alldeles extra. Därtill finns kapitel med Jennies bästa pastarecept, värmande comfort food och
fräscha rätter att avnjuta en varm julidag. Ett femtiotal recept som garanterat kommer att göra succé och bli återkommande favoriter i ditt kök!
Jennie Walldén är framgångsrik krögare, omtyckt tv-kock och hyllad kokboksförfattare. Till vardags driver hon den prisbelönta restaurangen NAMU i Malmö, jobbar med produktutveckling av egna såser och skriver kokböcker. SMAK är Jennies sjätte bok och i den här boken fortsätter hon att vidga smakvyerna och bjuder på italienska rätter, svenska smaker och spännande fusionrecept med inspiration från världens alla hörn. Samtliga recept har en sak gemensamt: smaken är alltid i fokus för Jennie Walldén.
Läs mer