Wednesday 20 March 2024, kl. 15:15 till 10:00

Vi-Kryssning med Klas Östergren och Andrev Walden

Föredrag

I över 20 år har Vi:s litteraturbåt förgyllt Östersjön med Nordens roligaste, smartaste och mest intressanta författarsamtal. 20 mars 2024 kastar vi loss för att styra mot Helsingfors, med möjlighet att ta en promenad i den finska huvudstaden som har mycket sevärt att erbjuda på gångavstånd från fartyget. Vi njuter av god litteratur, god mat och goda vänner.

Efter närmare trettio verk är det nu premiär för en av svensk litteraturs giganter på Litteraturbåten – Klas Östergren. Författaren bjuder på ett exklusivt framträdande av scenshowen Östergren om Östergren tillsammans med Mattias Alkberg och förläggaren Stephen Farran-Lee.

I augusti släpptes Andrev Waldens romandebut Jävla karlar – en berättelse om att växa upp i spillrorna av 68-rörelsen – som mottogs med pressrosor som "Enastående litteratur" och ”en blivande klassiker”. Sedan tidigare har denne Norrköpingson fått stor läsekrets med sina artiklar och personliga krönikor, texter som förärat honom med en nominering till Stora journalistpriset och nu gör han sin debut på Litteraturbåten.

Gå till kalender
TOP  ▲
Fler böcker
Klas Östergren, Stephen Farran-Lee
Hur gör han? Kanske i högre grad än någon annan samtida svensk romanförfattare förmår Läs mer