Vitt ljus
Lyssna på utdrag

Vitt ljus

Kerstin Wixe

Bokförlaget Polaris
Bara för att vi lever i en kultur som avskaffat mysterierna, betyder det att mysterierna inte längre finns? Vi lär oss att uppfatta den del av verkligheten som vi får berättad och beskriven för oss, med de sinnen som står oss till buds, men vi misstänker sällan att vi ännu inte hört hela berättelsen. Den här romanen vill ge upprättelse åt alla de som vet att verkligheten är större än det vi lär oss. Alla de som vet att våra sinnen kan uppleva och ta in mer än vad vi tillåter dem att göra.

Kaja upplever något som hon inser är världens bäst bevarade hemlighet av den enkla anledningen att upplevelsen inte går att förstå om man själv inte erfarit den. Hon är smärtsamt medveten om att den inte ens går att beskriva. Hon gör ändå ett försök. Sedan försvinner hon. Spårlöst.

Det blir hennes vän från ungdomsåren, Stine, som får ta del av Kajas kvarlämnade anteckningar, och nu ställs också hon inför alla de erfarenheter som ligger bortom det som går att förklara.

Det vi kallar vardag och verklighet är samtidigt ett mysterium. Kerstin Wixe gläntar på dörren till detta äventyr och lockar oss in.

”Det är mycket spännande” /Majgull Axelsson
Läs mer
Välj utgåva:
 e-bok
 ljudbok
 tryckt bok (inbunden)
Belastning...
SEK 259
Språk: Svenska
Sidantal: 316
ISBN: 9789177950691
Format: 125x200
Utk. 24. August 2018
1. Utgåva, 1. Upplaga
Bandform: Inbunden
Förlag: Bokförlaget Polaris
Nedladdning